feesten

Heb je iets te vieren of zoek je een leuke locatie voor een bedrijfsborrel, jubileum of familiebijeenkomst? Onze diverse ruimtes zijn geschikt voor vele doeleinden.

informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

info@delindekloosterzande.nl

wat gasten zeggen

"Voor een business bijeenkomst was dit een fijne locatie met ruimte om samen te lunchen en te vergaderen. Heerlijk gegeten, er staan eenvoudige goede gerechten op de kaart. Vriendelijke en vlotte bediening. Na de meeting nog fijn nagepraat in het aanpalende Grand Café. Dat is heerlijk nostalgisch met mooie oude toog."

anneke gein

"Laatst een bijeenkomst bijgewoond in dit historische etablissement. Gemoedelijke sfeer, de tijd staat even stil. Onthaasten met een grote O. Een kleine hap gegeten met een goede huiswijn. Mocht je in de buurt zijn, zeker de moeite om even binnen te stappen."

luc franssen

"Ik mocht in het nostalgische Grand Café gedeelte mijn 50e verjaardag vieren. Er werd goed meegedacht met onze wensen en de mogelijkheden waren legio. De bediening was super en de sfeer was geweldig. Het werd een fantastisch feest en alles is precies verlopen hoe wij het in onze gedachte hadden. Ook onze gasten waren erg onder de indruk van dit authentieke café met zijn gezellige sfeer en aankleding. Een absolute aanrader om hier je feest te vieren!”

maud & ruben